vineri, 21 martie 2008

La Kaufland se fura virgulele din preturi

interior la magazinul Kaufland din Pavlov, Iasi, la sectorul de legume
Zilele trecute supermarketul Kaufland de la Podu de Piatra a fost amendat de OPC pentru ca avea afisate alte preturi decat cele care erau incasate la casele de marcat. In mod normal pretul de la raft este mai mic decat cel incasat. Vorba aia, daca este vreun client care nu observa, inseamna ca au reusit sa mai fraiereasca pe unul. Iar Kaufland-ul de la Podu de Piatra exceleaza in debandada asta. Nu incercati sa vorbiti vreodata cu vreun sef de pe la Kaufland. Cel putin nu cu cei romani. Au o aroganta in ei si te privesc de parca ai fi un paduche. Mi-a povestit un amic ca o data i-a spus sefului de la legume-fructe (tot de la Podu de Piatra) ca are niste produse depreciate (adica erau niste legume cu mucegai care puteau ingrozitor). Stiti ce i-a raspuns: 'Da' cine va pune sa le cumparati?' Si era chiar iritat ca i s-a atras atentia.

Iar un alt sef, ceva mai in varsta, de la Kaufland-ul din Nicolina, are o atitudine sfidatoare de parca ar fi cel putin ministru iar clientii ar fi niste boschetari.

Sunt convins ca cei care se afla in varful piramidei Kaufland vor avea mari probleme cu angajatii romani in posturi de conducere. Nu stiu pe ce criterii i-au selectat.

Astazi am gasit alta dandana la Kaufland-ul din Podu de Piatra: telina la pretul de 220 lei. Priviti fotografia. De data asta au pus un pret mai mare ca sa fie clientul multumit ca i se percep mai putini bani la casa de marcat. E clar ca pretul normal ar fi trebuit sa fie 2.20 lei. Dar probabil ca nu au mai avut virgule. Sau le-o fi furat cineva, sa-si faca o supa de virgule acasa.
Later edit
Desi, pana urma, pot sa puna ce pret vor ei. Chiar daca telina la pretul de 220 lei e mai scumpa decat viagra.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Am fost angajat Kaufland Pavlov (sau Podu de Piatra), si nu cred ca seful raionului legume-fructe a facut o asemenea afirmatie... Probabil era un simplu lucrator comercial care s-a dat sef!
In alta ordine de idei, la raionul legume-fructe, preturile se schimba de mai multe ori pe zi. Dimineata de exemplu, 1 kg banane poate fi 4 ron, iar spre seara il poti gasi la 1,3 ron. Brodusele isi pierd calitatea pe raft.. si prefera sa le dea mai ieftin decat sa le arunce! Sunt multe aspecte pe care nu le poti intelege decat daca ajungi sa lucrez in cadrul magazinului.

Anonim spunea...

La Kauflandul din Pacurari am gasit o pereche de sosete la raft la 4 lei, iar pe bon scria 16 lei. Am cerut un retur, dar am fost tratata cu indiferenta si cu remarca ca nu am fost eu atenta.Nu m-am lasat si am fost cu una dintre angajate la raft sa vada "minunea". Culmea era ca aveam dreptate si intr-un sfarsit dupa lungi tratative mi s-a facut acel retur. Mi se pare o mare prostie ceea ce se intampla pentru ca "draguta" angajata tocmai descoperise ca majoritatea preturilor erau aranjate aiurea si sub o forma foarte ciudata (toate etichetele unde era afisat pretul aveau aceeasi marca, dar puse produse cu marci diferite), o zapaceala totala. Ceea ce se intampla in Romania mi se pare de prost gust si cu parere de rau cred ca exista o nepasare care atinge cote maxime.

Ieseanul suparat spunea...

@anonim1: Poate ca n-o fi fost sef. Dar amicul meu a cerut sa vorbeasca cu un sef de acolo si s-a prezentat respectivul. In plus avea poza pusa la intrare (stii unde). Ca n-o fi fost seful peste morcovi, ce mai conteaza. E din staff. Si a avut o problema de atitudine fata de client. Pana la urma, clientul vine acolo si-si lasa banii. Trebuie tratat cu respect, nu cu aroganta. Dar aroganta pare sa fie caracteristica sefilor de la Kaufland. O sa trec zilele astea prin magazinele Kaufland si o sa cer sa vorbesc cu cate un sef. Sunt tare curios ce atitudine vor avea. Dar nu-mi fac iluzii. Obiceiul din nastere, leac nu are. Cine-i arogant, arogant ramane si la intrarea in cimitir. Iar dupa cum poti constata, nu sunt singurul care s-a lovit de atitudinea celor de la Kaufland.

Anonim spunea...

Si azi era acelasi pret. Oare chiar vand telina cu 220 lei? Sau seful lor are o problema vizuala?

anonimat spunea...

la kaufland pavlov se fura pe rupte.angajatii sunt dati afara ca prin filme adica prin furt inscenat.acolo angajatii(cei cu functii modeste) nu au drepturi doar obligatii.mi-e mila de ei,insa mi-e greata de sefi,de toti exceptie facand domnul neamt care saracul de el nu stie pe cine a pus la conducere.ar trebui puse camere de filmat in toate colturile.in ritmul acesta nu o sa fim recunoscuti in UE niciodata chiar daca ne-am integrat(doar in acte)

Anonim spunea...

angajatii kaufland lucreaza intr-un stres continu... si majoritatea sefilor sunt rude intre ei... unii din sefi nu au studiile necesare acelui loc de munca dar un tupeu nesimtit si o autoritate de o nesimtire maxima... toti cei care au lucrat sau mai lucreaza acolo stiu tot ce zic... de nevoie saracii muncitori... pt ca asa s-au ajuns timpurile astea grele sa faca cu noi patronii ce vor... spune fostul coleg... mai sus de reducerele care se fac la legume ... dar de ce nu zice cate tone de legume le arunca la gunoi... fara sa le ieftineasca .. f multa mancare se arunca si angajatii nu au voie sa le guste se prefera containarul... e greu... f greu.. dar cum zicea si mircea badea traim in romania...

Anonim spunea...

PE 18.12.2014 ora 18:32 la una din casele magazinului Kaufland din Piatra Neamt una din casierele (angajate nu stiu pe ce criteriu) dupa ce mi-a aruncat primul produs in scarba peste scanerul de coduri a ajuns la o punga cu cartofi pe care a fluturato pur si simplu cautandu i codul si pe care a rupt o in asa hal incat nu mai aveam cum sa o ridic,toti cartofii ar fi cazut pe jos ! A CONTINUAT SA SCANEZE CE MAI ERA PE BANDA NEPASANDU-I ABSOLUT DELOC DE ACEA PUNGA . ATUNCI I-AM SPUS E RUPTA PUNGA N-AM CUM SA O RIDIC DATI-MI O PUNGA PENTRU CA IMPRASTII CARTOFII PE JOS,N-A VRUT SPUNANDU-MI CA ALTA DATA SA MA INVAT SA PUN MAI PUTIN IN PUNGA.POT ATASA FOTOGRAFIA CU PUNGA IN CAUZA CARE ERA PLINA OPTIM SI CHIAR SI LEGATA LA GURA AM INSISTAT CU ACEEASI CERERE DAR VAZAND CA E NESIMTITA SI IMPERTINENTA AM VRUT SA VAD CUM SE NUMESTE PE ECUSON SUGERANDUI CA NU ESTE IN REGULA COMPORTAMENTUL EI SI CA II VOI FACE RECLAMATIE,DAR S-A INTORS CU SPATELE SA NU-I VAD NUMELE.SI NU VA MINT ABSOLUT DELOC,ESTE IMPERTINENTA UNEI FEMEI RIDICOLE CARE NU-SI MERITA ACEA POZITIE.TIN SA SPUN IN MOD SPECIAL CA NU SUNT UN FRUSTRAT CARUIA NU IA MERS BINE INTR UNA DIN ZILE SI SE DESCARCA PE UNDE NU TREBUIE SAU VREUN OM CU PROBLEME DE ALTA NATURA BA DIN CONTRA FAC CUMPARATURILE CU PLACERE DE FIECARE DATA ! ASA CEVA NU MI S-A INTAMPLAT NICIODATA NICI IN CELE MAI PROASTE MAGAZINE ,ACEASTA NESIMTITA IMPERTINENTA NU CA NICI NU SALUTA PE NIMENI DAR A DAT DOVADA DE FOARTE MULT TUPEU DE PARCA SE AFLA IN MAGAZINUL PROPRIU.DE CE NU STA EA SA PUNA FIECARUIA CAT TREBUIE IN PUNGA? PANA LA URMA DE NOI DE CLIENTI ARE NEVOIE ACEASTA RETEA DE MAGAZINE , NOI CEI CARE PLATIM CU BANI NU NI SE DA GRATIS NIMIC SA SUPORTAM IFOSELE UNEI IMPERTINENTE . ASA ATITUDINE N-AM VAZUT NICAIERI !!