duminică, 20 octombrie 2013

E.ON isi muta, de pe 4 noiembrie, Centrul de Relatii cu Clientii la Palas Iasi. Dar nu spun ca ar fi suplimentat personalul

Incepand cu 4 noiembrie, E.ON Energie Romania anunta ca muta Centrul de relatii cu Clientii de la Iasi intr-un sediu nou la Palas. Programul va fi de luni pana vineri intre 8,30 - 17,30. Ei spun ca spatiul va fi de doua ori mai mare decat cel existent.
Sesizati ca de fapt ei rezolva doar pe jumatate problema: despre faptul ca ar fi suplimentat personalul angajat pentru a rezolva problemele oamenilor nu sufla o vorba. Deci, veti sta tot atat de mult la coada, doar ca va veti plimba prin Palas si veti cheltui banii pentru profitul celor de acolo.



Ma intreb cum a fost stimulat Iacoban, deputatul PSD care a tot batut "seaua" ca EON sa se mute la Palas? Ca vorba aia, omul a muncit, nu gluma... dand de inteles ca o face in interesul iesenilor.... dar de fapt interesul cel mare era al patronului de la Palas. Sa nu uitam ca Iacoban, inainte de a ajnge deputat era nu-stiu-ce frecator de menta prin campusul stundentesc din Tudor Vladimirescu, unde se afla Iulius Mall, o alta afacere din Iasi a patronului de la Palas.
Pariez ca dupa aceasta mutare, presa ieseana nu va mai scrie nici un rand despre cum isi bat joc romanii de la EON de clienti.

2 comentarii:

Adi spunea...

Bataia de joc continua...

Adi spunea...

Cam asa e adi, sa speram ca le va merge mai bine!